Klasični strojni ometi

Si želite grobih ali gladkih zidnih površin? Tu smo za vas in z veseljem vam pomagamo z izdelavo notranjih ometov. Imamo kakovosten kader, ki je primerno usposobljen za natančne strojne omete ki so lahko gladki ali klasično hrapavi. 

Naša priprava ometov temelji na: 

  • špricanje zidnih površin s cementnim peskom za kakovosten oprijem malte
  • izdelava faže, katera nam pomaga za porezovanje zidnega ometa 
  • ometovanje malte v strojni obliki na površino zida in izravnavanje zidnih površin
  • zaključni strojni omet z mivko apnom in cementom
  • zaključna faza glajenja površine zida

Za vse faze poskrbimo sami saj materiale in orodja na objekt dostavimo iz naše strani in pri tem vas ne obremenjujemo z dodatnimi stroški dela, časa in prevozov. Sistem našega dela temelji na natančnosti in vestnosti pri samem procesu izdelave notranjih ometov na klasičen način. Ceno notranjih ometov podamo na (m2) pred samo oceno, koliko bodo znašali strojni ometi iz naše strani naredimo ogled vašega objekta in oceno stroška.

Za vas nudimo možnost izdelave ponudbe, po kateri lahko že sami naredite okvirno kalkulacijo stroškov povezanih  z izdelavo notranjega ometa vaše hiše. 

Poleg ometov pa za vas nudimo izdelavo estrih betona v hišah, poslovnih objektih in ostalih interjerjih. Natančna izdelava estrihov temelji na kakovostni osnovi za polaganje keramike, parketa, vinil plošč in kamna.